21 July 2010

Bucuresti: EXPLOREAZA-TI VIZIUNEA



Bucuresti: EXPLOREAZA-TI VIZIUNEA

Vino cu Davin Ellicson si Aga Luczakowska la un workshop intensiv de fotografie de strada in Bucuresti, Romania, una din cele mai putin cunoscute capitale ale Europei, intre 24-25 iulie 2010.

Acest oras este un loc inselator, care inca nu a depasit stereotipele invechite ale perioadei comuniste. Totusi, departe de obiectivele turistice, Bucurestiul are o energie bruta care trebuie traita pentru a fi inteleasa. Nefiind inca atins complet de globalizare, orasul ofera un amestec ciudat intre vechea si noua Europa la un loc.

Davin a fost atras si absorbit de Romania inca din 2002. Dupa ce a terminat facultatea, a plecat sa locuiasca la o familie de tarani dintr-un sat in Muntii Carpati ramas inca in secolul XVIII. In 2007, Davin a decis sa se mute in Bucuresti si de atunci a ramas sub vraja lui. Aga i s-a alaturat in 2010.

Cuplul va lucra indeaproape cu participantii la workshop, contribuind cu critica si discutii de grup in fiecare zi. Scopul workshopului este sa perfectioneze metoda de fotografiere stradala si manuirea artei fotografiei spontane explorand Bucurestiul. Participantii vor invata si cum sa editeze – sa selecteze si sa organizeze fotografiile – intuitiv. Workshop-ul este deschis atat amatorilor cat si profesionistilor.

Participantii isi vor vedea fotografiile imbunatatindu-se, prin discutii de grup sau individuale asupra lucrarilor lor. Vor fi dezbatute probleme ce tin de tehnica, de teorie sau de estetica, astfel incat cei prezenti se apropie cat mai mult de viziunea personala.

Workshop-ul va incepe cu comentarea portofoliilor individuale. Davind si Aga vor prezenta atat fotografiile lor cat si cele ale unor maestri clasici.

Limita workshop-ului este de 12 studenti si se va tine in LIMBA ENGLEZA.

TAXA DE APRTICIPARE: €200.

Pentru mai multe detalii acceseaza link-ul urmator:

Davin's website
Aga's website

luczakowskaellicson@gmail.com
phone: +40 754 928 306

No comments:

Post a Comment